top of page

podcasts

Een selectie van de podcasts die wij bedachten, produceerden en publiceerden voor klanten en 1004 Originals.

Op weg naar de Magie
Disneyland Paris

Voor Disneyland Paris bedachten en produceerden wij de zesdelige video podcast 'Op weg naar de magie'. Gioia Parijs en Michiel Veenstra nemen het hele gezin mee op een roadtrip vol voorpret naar Disneyland Paris. Deze multi-channel podcast kan de achterbank kijken, terwijl de voorbank luistert en de ogen op de weg houdt.

Van Code tot Coupé
NS

Voor NS bedachten en produceerden wij de vijfdelige recruitmentpodcast Van Code tot Coupé. Techionista Vivianne Bendermacher maakt in deze serie een reis van haar huis naar station Eindhoven Centraal en duikt daarbij in de IT van de treinreis.

Maar nu ff eerlijk...
MS Mode

Voor MS Mode bedachten en produceren we Maar nu ff eerlijk...: een podcast gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Hilarisch en pijnlijk eerlijk. Een podcast waarin vrouwen praten over frustraties, situaties en onzekerheden die je in het dagelijks leven meemaakt. 

Oorcollege
Red Bull

Voor Red Bull bedachten en produceren we Oorcollege; dé studentenpodcast om alles uit je studententijd te halen. Justin Verkijk praat iedere week met artiesten, atleten en ondernemers en een student over dingen die spelen bij studenten. Daarnaast is er iedere week een reportage gemaakt door studenten. 

Buiten het kader
National Geographic

Voor National Geographic bedachten en produceren wij de podcast Buiten het kader. In deze podcast gaan nemen National Geographic redacteuren je mee naar de verhalen achter de verhalen in het magazine en op televisie. 

60 seconds to Resilience
Deloitte

Voor Deloittes Resilience, Crisis & Reputation team bedachten en produceren we 60 seconds to Resilience. Een vernieuwend format waarin de experts van Deloitte in één minuut een belangrijk inzicht geven. 
 

Doe mee met Aimy!
1004 Original

Doe mee met Aimy! is de eerste interactieve kinderpodcast. Kinderen helpen robotje Aimy op haar avontuur door te bewegen en geluid te maken. Deze unieke doe-podcast geeft een extra dimensie aan de audiobeleving van de luisteraar.

Een ommetje om het beurskwartier
Gemeente Utrecht

In samenwerking met Podcastguru ontwikkelden wij de wandelpodcast Een ommetje om het Beurskwartier. Deze actieve podcast leidt de luisteraar met QR-codes door het Utrechtse Beurskwartier, waar zij tijdens de wandelingen worden bijgepraat over de uitbreiding van het Utrechtse centrum.  

Licht op Legal
Van Benthem & Keulen

Voor van Benthem & Keulen bedachten en maakten wij de juridische podcast Licht op legal. Licht op Legal een tweewekelijkse podcast met updates, do’s en don’ts en praktijkverhalen over dé juridische thema’s van dit moment.

De Kwestie
Amsterdam Business School

In samenwerking met BNR Nieuwsradio bedachten en produceren wij De Kwestie. In deze serie gaat presentator Sander Denneman in gesprek met wetenschappers en kopstukken van het bedrijfsleven over bedrijfskritische ontwikkelingen.

ThuisPubQuiz
1004 Original

1004 Podcasting bedacht en produceert 's Nederlands eerste interactieve quizpodcast: ThuisPubQuiz. Luisteraars spelen om de week een avondvullende pubquiz via Spotify of andere podcast apps. Voor meer informatie ga naar thuispubquiz.nl.

Liefde kent geen dwang
LKHA

Voor het Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating bedachten en maken we Liefde kent geen dwang. In deze verdiepdende interviewserie gaat Süheyla Yalçin in gesprek met ervaringsdeskundigen en maatschappelijke sleutelfiguren over huwelijksdwang en achterlating.

Bloei

Elske Doets

Voor de lancering van haar nieuwe boek Bloei produceerden wij voor zakenvrouw Elske Doets een podcast waarin zij met Twan Huys een wandeling maakt en praat over wat haar drijft.

klanten

Red Bull.png
Walt Disney Company.png
BNR Nieuwsradio.png
NS.png
VBK.png
LKHA.png
Gemeente Utrecht.png
HillKnowlton.png
LoyensLoeff.png
IJ.png
MS Mode.png
Deloitte.png
bottom of page