PODCASTS

Dit is een selectie van onze podcasts

BLOEI

Elske Doets

Voor de lancering van haar nieuwe boek Bloei produceerden wij voor zakenvrouw Elske Doets een wandelpodcsat met Twan Huys.

THUISPUBQUIZ

1004 Original

1004 Podcasting bedacht en produceert 's Nederlands eerste interactieve quizpodcast: ThuisPubQuiz. Luisteraars spelen om de week een avondvullende pubquiz via Spotify of andere podcast apps. Voor meer informatie ga naar thuispubquiz.nl.

LICHT OP LEGAL

Van Benthem & Keulen

Voor van Benthem & Keulen bedachten en maakten wij de juridische podcast Licht op legal. Licht op Legal een tweewekelijkse podcast met updates, do’s en don’ts en praktijkverhalen over dé juridische thema’s van dit moment

DE BESTE STUURLUI

BNR Nieuwsradio

Voor BNR Nieuwsradio produceerden wij de opiniepodcast De Beste Stuurlui. Wij werkten daarnaast samen aan vernieuwing van het format.

TO THE POINT

NautaDutilh

Voor advocatenkantoor NautaDutilh maken wij NautaDutilh To the point. To the point is een juridische podcast die via een private feed exclusief wordt aangeboden aan de cliënten van NautaDutilh.

Makkelijk Praten

Nederlandse Universiteiten

Voor verschillende Nederlandse universiteiten bedachten en maken wij Makkelijk Praten. Een populair wetenschappelijke podcast die jonge wetenschappers in het zonnetje zet. Makkelijk Praten wordt gehost door Sander Denneman & wetenschapsjournalist Adriaan ter Braack.

KOMKOMMERSHOW

BNR NIEUWSRADIO

Voor BNR Nieuwsradio bedachten en maken wij De Komkommershow. De wekelijkse show over het minst belangrijke en meest opmerkelijke nieuws van dit moment! De Komkommershow wordt gehost door Sander Denneman en wetenschapsjournalist Adriaan ter Braack.

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram 1004 Podcasting

© 2020 | 1004 Podcasting