podcasts

60 seconds to Resilience

Deloitte

Voor Deloittes Resilience, Crisis & Reputation team bedachten en produceren we 60 seconds to Resilience. Een vernieuwend format waarin de experts van Deloitte in één minuut een belangrijk inzicht geven. 

Liefde kent geen dwang

LKHA

Voor het Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating bedachten en maken we Liefde kent geen dwang. In deze verdiepdende interviewserie gaat Süheyla Yalçin in gesprek met ervaringsdeskundigen en maatschappelijke sleutelfiguren over huwelijksdwang en achterlating.

Oorcollege

Red Bull

Voor Red Bull bedachten en produceren we Oorcollege; dé studentenpodcast om alles uit je studententijd te halen. Justin Verkijk praat iedere week met artiesten, atleten en ondernemers en een student over dingen die spelen bij studenten. Daarnaast is er iedere week een reportage gemaakt door studenten. 

Voor van Benthem & Keulen bedachten en maakten wij de juridische podcast Licht op legal. Licht op Legal een tweewekelijkse podcast met updates, do’s en don’ts en praktijkverhalen over dé juridische thema’s van dit moment.

Licht op legal

Van Benthem & Keulen

1004 Podcasting bedacht en produceert 's Nederlands eerste interactieve quizpodcast: ThuisPubQuiz. Luisteraars spelen om de week een avondvullende pubquiz via Spotify of andere podcast apps. Voor meer informatie ga naar thuispubquiz.nl.

4. Repeat

Thuispubquiz

1004 original

In samenwerking met BNR Nieuwsradio bedachten en produceren wij De Kwestie. In deze serie gaat presentator Sander Denneman in gesprek met wetenschappers en kopstukken van het bedrijfsleven over bedrijfskritische ontwikkelingen.

De Kwestie

Amsterdam Business School

Voor HR Expert Bureau bedachten en produceren we MensenWerk. In deze podcastserie praten Sanne Quint en Doreen van der Pols je iedere keer in vijf dagen bij over de belangrijkste HR-thema's van dit moment.

Mensenwerk

HR Expert Bureau

Voor de Young Lady Business Academy van zakenvrouw Elske Doets ontwikkelden en produceerden wij Klimmen zonder quotum. In deze serie gaan Elske en journalist Hans van Willigenburg in gesprek met ambitieuze jonge vrouwen die de wereld gaan veranderen en zich door niets en niemand laten tegenhouden.

Klimmen zonder Quotum

Young Lady Business Academy

Met Wietze Smid, al 23 jaar stadionspeaker bij ADO Den Haag, maakt 1004 Podcasting de zomerserie De Stadionspeaker. Daarin bezoekt Wietze stadionspeakers van de Eredivisie en horen we wie ze zijn en de meest spraakmakende anekdotes van het vak.

De Stadionspeaker

Wietze Smid

Voor BNR Nieuwsradio produceerden wij de opiniepodcast De Beste Stuurlui. Wij werkten daarnaast samen aan vernieuwing van het format.

De Beste Stuurlui

BNR Nieuwsradio

To The Point

NautaDutilh

Voor advocatenkantoor NautaDutilh maken wij NautaDutilh To the point. To the point is een juridische podcast die via een private feed exclusief wordt aangeboden aan de cliënten van NautaDutilh.
To the point podcast
Voor verschillende Nederlandse universiteiten bedachten en maken wij Makkelijk Praten. Een populair wetenschappelijke podcast die jonge wetenschappers in het zonnetje zet. Makkelijk Praten wordt gehost door Sander Denneman & wetenschapsjournalist Adriaan ter Braack.

Makkelijk praten

Nederlandse Universiteiten

Komkommershow

BNR Nieuwsradio

Voor verschillende Nederlandse universiteiten bedachten en maken wij Makkelijk Praten. Een populair wetenschappelijke podcast die jonge wetenschappers in het zonnetje zet. Makkelijk Praten wordt gehost door Sander Denneman & wetenschapsjournalist Adriaan ter Braack.
Voor de lancering van haar nieuwe boek Bloei produceerden wij voor zakenvrouw Elske Doets een wandelpodcsat met Twan Huys.

Bloei

Elske Doets