top of page

over ons

1004 Podcasting is een fullservice podcastproductiebedrijf voor merken. Samen met onze klanten ontwikkelen wij podcastformats waar het publiek geen genoeg van krijgt. Het team van 1004 Podcasting bestaat uit ervaren audiomakers uit de Nederlandse radio- en podcastwereld.
De podcastformats die we bedenken, produceren wij van volledig tot en met distributie op alle relevante podcastkanalen, zoals Spotify en Apple Podcasts. Van audiodesign en redactie tot opname en nabewerking.

4. Repeat

Als de podcast eenmaal online staat monitoren wij het succes van de podcast via realtime analytics. Op basis van de insights van die analytics maken we het podcastconcept continu scherper. 

4. Repeat

217-Business Analysis-CS4.png

Producent

SanderDenneman_AttentieAttentie_web-7.jp

Sander Denneman

Oprichter Sander Denneman is een gedreven conceptontwikkelaar en programmamaker. Hij houdt ervan om pakkende verhalende content te maken die je wil blijven luisteren.

 

Sander presenteert verschillende podcasts voor BNR Nieuwsradio en eigen producties zoals ThuisPubQuiz. De podcasts Licht op Legal en Makkelijk Praten, die Sander bedacht en produceert werden genomineerd voor een Dutch Podcast Award (2019 en 2020). 

 

Sander heeft een passie voor radio en podcasting en doorliep de DJ-opleiding van Qmusic. Hij werkte eerder als communicatieadviseur bij PR-bureau H+K Strategies en als televisiecontentmaker bij Talpa Producties.

4. Repeat

Redacteur

Willemijn_1004podcasting_web-4.jpg

Willemijn van Rossum du Chattel

Willemijn is een jonge, vlotte en creatieve redacteur. Ze houdt ervan om te netwerken en om samen met een team iets op te bouwen uit het niets.

 

Willemijn zit in haar vierde jaar van de opleiding Kunst en Economie aan de HKU in Utrecht. Ze heeft hier een specialisatie in Media. Tijdens haar opleiding heeft ze o.a. de minor Video en Televisie in Amsterdam gevolgd. Ze heeft stage gelopen bij Talpa als redacteur en werkt als freelance redacteur voor mediabedrijven.

 

Wat Willemijn drijft? Zorgen dat de inhoud van het desbetreffende project check is en dat het net even anders is dan anders.

bottom of page