top of page

aanpak

Wij bedenken, maken en publiceren podcasts voor merken. 

 

1004 Podcasting gelooft in de kracht van verhalen die tot leven worden gebracht door een sterk podcastformat.

Van jouw merkverhaal maken we sterk podcastformat met onze eigen CCCR-aanpak.

De CCCR- aanpak:
1. Concept
2. Create
3. Check
4. Repeat 

CONCEPT

VERHAAL | SFEER | LUISTERMOMENT

1004 Podcasting ontwikkelt podcastconcepten samen met haar opdrachtgevers. Dit start altijd met een format development sessie. Hierin ontwikkelen we een podcastconcept dat aansluit bij de merkdoelstelling en resoneert bij doelgroep.

We ontwikkelen de podcast aan de hand van de Verhaal-Sfeer-Luistermomet methodiek.

Verhaal

Een valt of staat bij een goed verhaal: jouw verhaal. Maar hoe maak je dat uniek en luisterbaar? 1004 Podcasting helpt je daarbij.

Sfeer

De sfeer van een podcast is extreem belangrijkt. Het zorgt ervoor dat je luisteraars geboeid raken en blijven, bewust en onbewust.

Luistermoment

Als laatste is gaan we op de stoel van de luisteraar zitten. Wie is het? En wanneer luistert hij of zij? Op de fiets naar werk? Laten we het dan kort houden. Maar als het zondag op de bank is, dan kunnen we rustig een uurtje gaan podcasten.

CREATE

OPNAME | AUDIODESIGN |

DISTRIBUTIE

Nadat we een podcastformat hebben gemaakt dat past bij je merkt en resoneert bij je doelgroep kunnen we gaan produceren. 

1004 Podcasting verzorgt de volledige productie. Redactie, opname, presentatie, audiodesign, artworkdesign; desgewenst nemen we alles uit handen. We werken met professionals met jarenlange ervaring in audio- en tv-productie.

Staat je podcastserie erop? Dan zorgen wij dat het bij je luisteraar komt. We verspreiden via Spotify, Appel Pocastst, Google Podcasts... en alle andere podcastplatformen die er zijn. 

CHECK

REALTIME ANALYTICS

Als je podcast eenmaal live staat monitoren we je podcast continu. Via ons realtime analytics dashboard zien we op iedere moment hoeveel luisteraars je podcast heeft, wanneer ze luisteren, hoe lang luisteren en nog veel meer.

Als klant krijg je bij 1004 Podcasting rechtstreeks toegang tot dat dashboard. Je hoeft dus niet te wachten op periodieke rapporten.

REPEAT

REALTIME ANALYTICS

Op basis van de insights die we krijgen uit de realtime analytics optimaliseren we je podcastformat continu. 

Werkt een bepaald formatelement erg goed? Dan kijken we of we op een andere manier ook kunnen gebruiken. Zien we dat luisteraars juist afhaken op een bepaald moment... dan schrappen we dat.

​Op die manier houd je je podcastformat fris en relevant.

bottom of page