top of page

podcast

Thuispubquiz- 1004 Original

1004 Podcasting bedacht en produceert 's Nederlands eerste interactieve quizpodcast: ThuisPubQuiz. Luisteraars spelen om de week een avondvullende pubquiz via Spotify of andere podcast apps. Voor meer informatie ga naar thuispubquiz.nl.

RedBull - Oorcollege

Voor Red Bull bedachten en produceren we Oorcollege; dé studentenpodcast om alles uit je studententijd te halen. Justin Verkijk praat iedere week met artiesten, atleten en ondernemers en een student over dingen die spelen bij studenten. Daarnaast is er iedere week een reportage gemaakt door studenten. 

Licht op Legal - Van Benthem en Keulen

Voor van Benthem & Keulen bedachten en maakten wij de juridische podcast Licht op legal. Licht op Legal een tweewekelijkse podcast met updates, do’s en don’ts en praktijkverhalen over dé juridische thema’s van dit moment

Oorcollege - RedBull

Voor Red Bull bedachten en produceren we Oorcollege; dé studentenpodcast om alles uit je studententijd te halen. Justin Verkijk praat iedere week met artiesten, atleten en ondernemers en een student over dingen die spelen bij studenten. Daarnaast is er iedere week een reportage gemaakt door studenten.

De Kwestie - Amsterdam Business School

In samenwerking met BNR Nieuwsradio bedachten en produceren wij De Kwestie. In deze serie gaat presentator Sander Denneman in gesprek met wetenschappers en kopstukken van het bedrijfsleven over bedrijfskritische ontwikkelingen.

Mensenwerk - HR Expert Bureau

Voor HR Expert Bureau bedachten en produceren we MensenWerk. In deze podcastserie praten Sanne Quint en Doreen van der Pols je iedere keer in vijf dagen bij over de belangrijkste HR-thema's van dit moment. 

Klimmen zonder quotum - Young Lady Business Academy

Voor de Young Lady Business Academy van zakenvrouw Elske Doets ontwikkelden en produceerden wij Klimmen zonder quotum. In deze serie gaan Elske en journalist Hans van Willigenburg in gesprek met ambitieuze jonge vrouwen die de wereld gaan veranderen en zich door niets en niemand laten tegenhouden.

De Stadionspeaker - Wietze Smid

Met Wietze Smid, al 23 jaar stadionspeaker bij ADO Den Haag, maakt 1004 Podcasting de zomerserie De Stadionspeaker. Daarin bezoekt Wietze stadionspeakers van de Eredivisie en horen we wie ze zijn en de meest spraakmakende anekdotes van het vak.

Bloei - Elske Doets

Voor de lancering van haar nieuwe boek Bloei produceerden wij voor zakenvrouw Elske Doets een wandelpodcsat met Twan Huys.

De Beste Stuurlui - BNR Nieuwsradio

Voor BNR Nieuwsradio produceerden wij de opiniepodcast De Beste Stuurlui. Wij werkten daarnaast samen aan vernieuwing van het format.

To The Point - NautaDutilh

Voor advocatenkantoor NautaDutilh maken wij NautaDutilh To the point. To the point is een juridische podcast die via een private feed exclusief wordt aangeboden aan de cliënten van NautaDutilh.

Makkelijk Praten - Nederlandse Universiteiten

Voor verschillende Nederlandse universiteiten bedachten en maken wij Makkelijk Praten. Een populair wetenschappelijke podcast die jonge wetenschappers in het zonnetje zet. Makkelijk Praten wordt gehost door Sander Denneman & wetenschapsjournalist Adriaan ter Braack.

To the point podcast
bottom of page