BLOG

  • Sander Denneman

Licht op Legal genomineerd voor Dutch Podcast Awards

De juridische podcast Licht op Legal van advocatenkantoor Van Benthem & Keulen is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards in de categorie 'Brand Story Award'. Stemmen kan nu via https://podcastawards.nl/stem


Dutch Podcast Awards

De Dutch Podcast Awards is een initiatief van BNR Nieuwsradio. Jaarlijkse worden in tien categorieën uitgemaakt wat de beste podcasts van Nederland zijn. Licht op Legal is genomineerd in de categorie 'Brand Story Award'. Die categorie gaat over de beste en meest effectieve podcasts gemaakt door merken.


Het is het tweede jaar op rij dat een productie van 1004 Podcasting is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards. Vorig jaar werd wetenschapspodcast Makkelijk Praten genomineerd in de categorie Tech & Wetenschap.


Ontwikkeling & productie

Licht op Legal bedachten en maken we samen met Van Benthem & Keulen. Sander Denneman was verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling. In een formatontwikkelingsessie kwam de basis voor het idee tot stand. Dat werd uitgewerkt tot een helder formatboek met alle productionele keuzes van de formatelementen tot de audiovormgeving; kortom de basis voor de productie. Sander produceert de podcast iedere maand op locatie bij Van Benthem & Keulen.


Licht op Legal

Licht op Legal is één van de eerste Nederlandse juridische podcasts en vanaf het begin een succes onder General Counsels en bedrijfsjuristen en wordt ook steeds vaker gevonden door juridische studenten. In deze tweewekelijkse podcast praten de experts van Van Benthem & Keulen je bij over de belangrijkste juridische thema's van dit moment. Daarbij wordt altijd de slag naar de impact voor de business gemaakt.


De podcast is te beluisteren via alle podcastapps waaronder Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.


  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram 1004 Podcasting

© 2020 | 1004 Podcasting